Whang Residence

[PROJECT DETAILS]
Location: Palos Verdes Estates, CA
Size: 10,950 SF
Type: Interior Design
Status: Completed April 2011
[PROJECT DESCRIPTION]
Overlooking the Pacific Ocean, this interior design project encompasses the entire house working with a few of the client’s existing furniture. The design approach for each room was to compliment the existing traditional setting by introducing contemporary focal elements. The family room and kitchen are highlighted by an Ochre chandelier with reclaimed wood armoire and console by CFC and Nepalese rug from Lapchi Atelier. The office sconces by Remains Lighting accent the room’s dark reds similarly to the Century chairs in the dining room. Drapery throughout the house was fabricated and installed by Deco Home, who also fabricated the master bed and bench from custom designs by SO|DA.